Online pénztár
SzolgáltatókeresőKártyaelfogadó
Kedvezmény
KERESÉS
HÍRLEVÉL

Fontos tájékoztató - 2019.04.1

 

2019. ÁPRILIS 1-TŐL A MEDICINA BEOLVAD A PRÉMIUMBA!

A pénztárak Küldöttközgyűléseinek 2019. február 18-án és 21-én meghozott döntése értelmében megkezdődött a MEDICINA Egészség- és Önsegélyező Pénztár beolvadásának folyamata a PRÉMIUM Önkéntes Egészség- és Önsegélyező Pénztárba. A két pénztár Küldöttközgyűlései a beolvadásról szóló végleges döntésüket a 2019. márciusában megtartásra kerülő üléseiken hozzák meg.

Amennyiben a szükséges döntések megszületnek, úgy a MEDICINA pénztártagok tagsága 2019. április 1-jét követően automatikusan a PRÉMIUM-nál folytatódik, Önnek ezzel kapcsolatban teendője nincs. A beolvadás folyamatáról és az emiatt bekövetkező esetleges változásokról elektronikus hírlevélben, illetve a pénztárak honlapján adunk majd részletes tájékoztatást. Kérjük, mindenképpen kísérje figyelemmel híreinket.

Itt tekinthetik meg a Prémium Egészségpénztár tájékoztatóját!

MIÉRT LESZ JÓ A PRÉMIUMMAL?

A PRÉMIUM Egészségpénztár jelenleg az egyik legdinamikusabban fejlődő egészségpénztára hazánknak. Taglétszáma meghaladja a 230 000 főt, a kezelt vagyon pedig a 8,5 milliárd forintot. Mindez nem véletlen.

1. SEGÍTSÉGET NYÚJT A BAJBAN
Védőháló szolgáltatáscsomagja minden tagját védi négyfajta egészségbiztosítással. Így segítséget kaphat akkor, ha tényleg nagy a baj. Tartalma:

• Kritikus betegségekre szóló biztosítás: 23 fajta kritikus betegsége esetén (rák, infarktus) fedezi az egészségügyi kezelés költségét 1 millió Ft keretösszeg erejéig.
• Várólista biztosítás: 10 munkanapon belül biztosítja CT, MRI vizsgálatok megszervezését, és ezek költségét évi 300 ezer Ft-ig átvállalja.
• Kiegészítő diagnosztikai vizsgálatokra vonatkozó biztosítás: 10 munkanapon belül biztosítja a kiegészítő diagnosztikai vizsgálatok (labor, röntgen, ultrahang, stb.) megszervezését és ezek költségét évi 25 ezer Ft-ig átvállalja.
• Egynapos sebészeti ellátásra szóló biztosítás: évi 300 ezer Ft keretösszeg erejéig végeztethetőek el műtétek (pl.: nőgyógyászati műtétek, epekőműtét) magánellátásban, orvosilag indokolt esetben. A szolgáltatáscsomag díja havi 85 Ft, amit negyedévente von le a pénztár a tagok számlájáról (255 Ft).

2. NEM CSAK EGÉSZSÉGÜGYI KIADÁSAIT CSÖKKENTHETI
Így egyszerűbben kihasználhatja az adókedvezményt!

A PRÉMIUM Családi Kasszával a gyermekek iskoláztatási kiadásai (tankönyv, taneszköz, gyerekruházat), tandíja, kollégiumi elhelyezésének díja, sőt, a lakáshitel törlesztő részlete, vagy az idősgondozás költsége is elszámolható az egészségszámla terhére. Ezek mellett szülés, örökbefogadás esetén egyszeri kifizetés igényelhető, de használható jövedelem kiegészítésre is CSED, GYED, GYES, GYET ideje alatt.

3. EGYSZERŰEN ÉS GYORSAN INTÉZHETI EL ÜGYEIT
Hiszen a pénztár célja, hogy ne terheljék Önt felesleges ügyintézéssel!

3 munkanapon belüli számlakifizetés
A tagok által elszámolásra beküldött számlákat a beérkezésüktől számított 3 munkanapon belül feldolgozzák és utalják a tagok által megadott bankszámlaszámra. Ellenkező esetben a pénztártagok a banki kamat kétszeresét kérhetik a késedelmes napokra (A Garanciavállalási szabályzatban leírtak szerint! Kivétel ez alól a november, december és január hónapok, melyek esetében megnő a számlák feldolgozási ideje.).

Részletkifizetés akkor, ha nincs elég fedezet az egészségszámláján
Abban az esetben, ha a számla összege meghaladja az egyenleget, a PRÉMIUM részkifizetést teljesít az aktuális egyenleg erejéig. Ezt követően az egyéni számlára érkező befizetések ütemében történik a további részletek utalása, mindaddig, míg a számla teljes kiegyenlítése meg nem történik.

Befizetések könyvelése 1 munkanapon belül
Pénztár számlájára beérkezett befizetések – amennyiben valamennyi, a könyveléshez szükséges adat rendelkezésre áll – 1 munkanapon belül jóváírásra kerülnek a pénztártag egészségszámláján.

Kényelmi szolgáltatások hosszú sora
bankkártyás befizetés, chat, mobil applikáció, internetes egyenlegellenőrzés
A pénztárak közül elsőként számos olyan kényelmi szolgáltatás érhető el a PRÉMIUM-nál, amelyek megkönnyítik a befizetést, az egyenlegfigyelést vagy az ügyintézést. Ilyen kényelmi szolgáltatás a bankkártyás fizetési lehetőség, mobil applikáció segítségével a folyamatos egyenlegfigyelés, vagy a chat ablak, ha azonnali válaszra van szüksége.

Természetesen egyenlegellenőrzésre a PRÉMIUM internetes Ügyfélportálján is lehetősége lesz, amelyet a MEDICINA pénztártagok – a néhány perces regisztrációt követően – április 1-jétől már használhatnak, ahol a pénztár plusz szolgáltatásaira is regisztrálhatnak vagy módosíthatják elérhetőségeiket és egyéb személyes adatukat, bejelenthetik szolgáltatásra jogosult hozzátartozóikat, megtekinthetik és letölthetik az elektronikus dokumentumaikat is. A tájékoztatás nem teljes körű, a jelen dokumentumban megjelenő információk, adatok, feltételek nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek, kizárólag tájékoztatásul, a figyelem felhívására szolgálnak, azok teljességéért, pontosságáért a PRÉMIUM Egészségpénztár felelősséget nem vállal. Az egyes szolgáltatásokra vonatkozó aktuális feltételrendszert és a részletes szabályokat az Alapszabály tartalmazza, amely megtekinthető a premiumegeszsegpenztar.hu oldalon vagy ügyfélszolgálati irodánkban.

 Megosztás