Online pénztár
Szolgáltatókereső



Kártyaelfogadó
Kedvezmény
KERESÉS
HÍRLEVÉL

Legyen szolgáltatónk

Tagjaink minél szélesebb körű kiszolgálásáért Pénztárunk folyamatosan bővíti országos szintű szerződéses partneri hálózatát.

A Medicina Egészségpénztárral történő együttműködés megteremtéséhez Önnek nem kell mást tennie, mint elolvasni az alábbiakban megtalálható Szolgáltatói Szerződést és azt két példányban kitöltve és aláírva eljuttatni Pénztárunk címére.

Felhívjuk fgyelmét, hogy a Szolgáltatói Szerződés megkötése nem jelent automatikus kártya-elfogadási lehetőséget. Amennyiben csatlakozni kíván kártya-elfogadóhely hálózatunkoz, úgy ahhoz Kártyaszerződés megkötésére van szükség.

A szerződéshez kérjük, csatolja legalább egy hivatalos engedélyének másolatát, az alábbiak közül:

  • működési engedélyének másolatát,
  • a bejegyzett tevékenységi köröket igazoló cégkivonatot (Bt. és Kft. esetében),
  • ÁNTSZ engedélyének másolatát.


Az Ön által megadott elérhetőség, a nyújtott szolgáltatások köre, illetve azok árai természetesen valamennyi pénztártagunk számára hozzáférhetőek lesznek. Ennek formája az Internetes adatbázis. A szerződéskötés díjmentes.

Amennyiben a szerződést nem tudja letölteni weboldalunkról, kérjük, forduljon bizalommal Varga Mónikához, telefon: (06-1) 248 2396, email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát. .

Pénztárunk logója innen letölthető.

A Medicina Egészségpénztár várja leendő partnerei jelentkezését!