Online pénztár
SzolgáltatókeresőKártyaelfogadó
Kedvezmény
KERESÉS
HÍRLEVÉL

Munkáltatói szerződés

Tisztelt leendő Munkáltató Partnerünk!

Amennyiben Ön, mint munkáltató a munkavállaló(k) részére egészségpénztári tagdíjat szeretne utalni, úgy a Munkáltatói szerződés nyomtatványt szíveskedjenek Pénztárunk címére két kitöltött és aláírt példányban eljuttatni. A munkáltatói szerződéshez kérjük, csatolják 30 napnál nem régebbi cégkivonatuk egy másolati példányát.
A beküldött szerződések egyik példányát záradékolás után a munkáltató részére visszaküldjük.

Kérjük, hogy a munkavállalók belépési nyilatkozatait lehetőség szerint a munkáltatói szerződéssel együtt szíveskedjenek beküldeni. A munkáltatói hozzájárulásban részesülő munkavállalók belépési nyilatkozatait csak abban az esetben tudjuk elfogadni, amennyiben a munkáltatói keretszerződés a belépési nyilatkozatok befogadása előtt már rögzítésre került rendszerünkben.

Kérjük, hogy a munkavállalók belépési nyilatkozatait három eredeti aláírt példányban szíveskedjenek beküldeni Pénztárunkhoz.

A kapcsolódó anyagok között található a rendszeres havi adatszolgáltatáshoz szükséges táblázat, melyet kérjük, minden hónapban az utalással egy időben szíveskedjenek a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát. email címre elküldeni.

Bármilyen további kérdés esetén forduljon bizalommal Ujvári Anikóhoz, a (06 1) 248 2394 telefonszámon, vagy írjon az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát. e-mail címre.